zastave

Grupacija Icopal

Lideri na polju hidroizolacija

Grupacija Icopal se bavi proizvodnjom i distribucijom kvalitetnih proizvoda za ravne i kose krovove, kao i pružanje kompletne podrške kupcima. Primarna delatnost je na polju hidroizolacija, sa specifičnim fokusom na hidroizolacione membrane, što uključuje i kompletan pomoćni materijal. Evropa i Severna Amerika osnovni su regioni u kojima se vrši proizvodnja, ali distribucija i pružanje usluge je na globalnom nivou.

Icopal je prisutan u Evropi i SA preko mreže proizvodnih pogona i predstavništava. Trenutno, u sastavu Grupacije Icopal egzistira 35 proizvodnih pogona, koji koriste najsavremenije tehnologije, kao i 95 prodajnih predstavništava. Tako razvijena mreža, pruža nam mogućnost da izađemo u susret kupcima, bez obzira gde da se nalaze.

Icopal ima razvijenu svest prema ekološkim problemima, sa kojima se ceo svet momentalno suočava, i u tom smeru, naš inovativni tim je razvio čitavu seriju proizvoda pod zajedničkim nazivom Eco Active. Pored toga, optimizacija proizvodnje i ušteda energije, ključni su prioriteti daljeg razvoja svih naših proizvodnih pogona.

Icopal je svoju poziciju razvio na osnovi od čitavih 165 godina iskustva na polju hidroizolacija. Kao takvi, zadržaćemo osnovnu proizvodnu ideju, i nastaviti sa prepoznatljivim inovativnim i liderskim pristupom.

 

Osnovne grupe Icopal proizvoda:


 Ravni krovovi  Bitumenske membrane
   Sintetičke membrane
   Tečni proizvodi
   Termoizolacioni proizvodi
   Pomoćni materijal za sisteme ravnih krovova
   Svetlosne i protivdimne krovne kupole
 Kosi krovovi  Bitumenske membrane
   Bitumenske šindre
   Crepovi od metalnih proizvoda (Decra)
Građeninski materijali  Paropropusne folije
   Parne brane
   Temeljne membrane
   Zaštitne folije
   Zvučne izolacione membrane
 Niskogranja  PMB i emulzije 
   Mostovne hidroizolacije
   Trake za spajanje asfalta i fugovanje

 

 

  kontakt_131

  Kontaktirajte nas

  Tel/Fax:

  +381 (0) 63 426 725

  e-mail:

  info_rs@bmigroup.com

  podloga